Toiletmeubel

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Als u op zoek bent naar een toiletmeubel, kunt u bij BadkamerMaximaal een toiletset kopen die past bij uw toiletruimte. Onze toiletsets bestaan uit een blad én een onderkast. U kiest zelf de kleuren en het model van uw set. Vindt u niet wat u zoekt? Onze medewerkers denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden. U betaalt bij ons nooit te veel voor goede kwaliteit! Wij vinden namelijk dat mooie toiletmeubels voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Een toiletset kopen voor uw nieuwe of verbouwde toiletruimte

Als u bij ons een toiletset gaat kopen, heeft u de keuze uit verschillende merken. Het merk Wiesbaden heeft verschillende toiletsets in het assortiment. U kiest bovendien zelf de kleur van uw meubel. Gaat u voor een onderkast met een houtlook, een witte kleur of juist antraciet/mat zwart? Toiletsets komen echter niet standaard met een toiletkraan, die moet u apart aanschaffen.

Bestel nu voor bezorging op afspraak

In ons grote assortiment aan toiletmeubelen vindt u altijd waar u naar zoekt! Ook wanneer u naast een toiletset nieuwe, goedkope badmeubels wilt kopen, kunt u bij ons terecht. Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig online. U kunt bovendien ook contact opnemen met een van onze medewerkers als u belt naar +31 (0)165-234666 of een e-mail stuurt naar [email protected].