Bad

5 ProductenPagina 1 van 1
Een bad geeft een badkamer een luxe uitstraling en zorgt voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand bad of een hoekbad. BadkamerMaximaal heeft altijd een bad dat perfect past bij jou en je badkamer. In ons assortiment vind je ook badkranen die jouw bad omtoveren tot eyecatcher van je badkamer.

Soorten baden

Voordat je overgaat tot het aanschaffen van een ligbad is het belangrijk om na te denken over de eisen waaraan het bad moet voldoen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de situatie in jouw badkamer. Heb je een ruime badkamer? Dan is een vrijstaand ligbad erg geschikt. Wanneer je beperkte ruimte hebt in je badkamer kan een half vrijstaand bad of een hoekbad een oplossing bieden.


Inspiratie of advies nodig?

Als u online een bad gaat bestellen bij BadkamerMaximaal, wordt uw bestelling op afspraak geleverd. Wij laten u weten op welke dag uw bad geleverd word, en u geeft aan ons door of dit schikt. Ook bellen wij u een half uur voor de levering. Zo staan wij niet voor een dichte deur en weet u precies waar u aan toe bent.
Twijfelt u nog over het kopen van een bad? Neem contact op met een van onze adviseurs en laat u inspireren bij het online kopen van een bad en andere artikelen. U belt ons op +31 (0)165-234666 of stuurt een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.