Betaalmethoden

iDeal 

iDeal is het betalen van je aankoop door middel van het internetbankieren van je eigen bank. iDeal is eenvoudig en veilig, je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.
 

Creditcard 

 

 

Vooruitbetaling per bank 

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Omnima BV overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

 

               Onze rekeninginformatie is:

               BadkamerMaximaal (Omnima BV)

               IBAN: NL11INGB0008746215

               BIC: INGBNL2A

 

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

 

Betalen aan de bezorger 

Betalen aan de bezorger betekent niets anders dan betalen aan de deur. Zodra je je bestelling hebt ontvangen betaal je het verschuldigde bedrag aan de bezorger. U kunt contant aan de chauffeur betalen.

Bancontact/Mister Cash 

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.