Inloopdouches

47 ProductenPagina 1 van 4

Als u een inloopdouche gaat kopen bij BadkamerMaximaal, houdt u uw badkamer optisch ruim. Een inloopdouche staat namelijk voor ruimte en luxe. Een kenmerk van een inloopdouche is dat het douchegedeelte inloopvrij en dus gelijkvloers is. In de badkamer wordt een vrije muur of glazen wand geplaatst waarachter men kan douchen. Dit creëert een ruimtelijk gevoel en zorgt voor veel gebruiksgemak.

Wilt u een inloopdouche kopen met een betegelde vloer of een douchebak?

Vroeger werd er vaak gedoucht in een douchebak. Deze zijn eenvoudig te installeren en u bent verzekerd van een waterdichte ruimte. Tegenwoordig gaat het niet alleen om functionaliteit, maar ook om design. Zo kunt u nu ook een inloopdouche kopen, waarbij de vloer vaak wordt door-betegeld, en men gebruikmaakt van een douchegoot. Deze goten zijn er in alle soorten en maten: met flens, zonder flens, vloerflens of muurflens. Zo is er voor ieder wat wils. U kunt vandaag de dag ook een inloopdouche kopen met een stijlvolle platte douchebak, die nagenoeg gelijkvloers wordt ingebouwd.

Creëer de stijl die u wilt

Dankzij het transparante glas houdt u met een inloopdouche uw badkamer optisch ruim. Wilt u een minimalistische uitstraling creëren, zorg er dan voor dat u een profielloze inloopdouche gaat kopen. Inloopdouches met profiel zorgen op hun beurt weer voor een elegante uitstraling. Kies uit een van de vele douches de handdouche of regendouche die, of het douchepaneel dat bij uw badkamer past. Bestel uw douche met de accessoires als een handdoekrek nu snel online of vraag een offerte aan met behulp van het contactformulier. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 (0)165-234666 voor meer informatie.