Spiegels met verlichting

Filters
120 ProductenPagina 1 van 10

Badkamer met lichtspiegel

Als u betere belichting wilt in uw badkamer, kan een lichtspiegel net zijn wat u zoekt. Bekijk het assortiment aan lichtspiegels in de webshop van BadkamerMaximaal. U vindt hier zeker de spiegel die u zoekt. Is dit niet zo? Laat het dan weten aan een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een oplossing te vinden. Wij leveren u scherp geprijsde kwaliteitsproducten.

Uw badkamer krijgt de juiste belichting met een lichtspiegel

Onze lichtspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een lichtspiegel die u kunt ophangen in uw badkamer of ga voor een staande scheerspiegel met licht. U heeft de keuze uit verschillende spiegels die rond of ovaal zijn, maar ook voor rechthoekige of vierkante spiegels kunt u hier terecht. Wij verkopen ook spiegelverwarming. Dit is erg handig wanneer u het vervelend vindt als uw spiegels beslaan tijdens het douchen.

Ontdek de spiegel die in uw badkamer past

Een lichtspiegel in uw badkamer is een luxe die u uzelf zeker mag gunnen. Wij verkopen lichtspiegels in verschillende prijsklassen. Zo vindt u altijd wel een spiegel die bij uw stijl en uw budget past. Bekijk ons assortiment aan spiegels online en bestel uw nieuwe spiegel zelf. Voor meer informatie is het mogelijk om contact met ons op te nemen via [email protected] of bel naar +31 (0)165-234666.