Spiegelverwarming

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Gun uzelf extra luxe door spiegelverwarming te kopen in de webshop van BadkamerMaximaal. Met spiegelverwarming beslaat de spiegel in uw badkamer niet na het douchen. Dit is erg handig wanneer u na het douchen direct de spiegel gebruikt, of wanneer iemand anders tijdens uw douchebeurt in de spiegel wilt kijken. Bestel uw spiegelverwarming eenvoudig online. Uw bestelling wordt door onze eigen chauffeurs op afspraak geleverd op een dag die u uitkomt.

Spiegelverwarming kopen voor een onbeslagen spiegel in uw badkamer

De spiegel van uw badkamer beslaat wanneer vochtige lucht waterdamp achterlaat op een koude ondergrond, de spiegel in dit geval. Wilt u niet dat dit gebeurt? Dan is het verstandig om (een gedeelte van) uw spiegel te verwarmen met spiegelverwarming van Best Design die u bij ons kunt kopen. Onze spiegelverwarming bestaat uit een dun, zelfklevend, geaard verwarmingselement dat uw spiegel vrijhoudt van condens.

Zorg voor een condensvrije spiegel

Heeft u een hekel aan een beslagen spiegel? Bestel dan spiegelverwarming uit het grote assortiment aan spiegelartikelen die u bij ons kunt kopen. Naast spiegels en alles wat hierbij hoort, koopt u in onze webshop ook badkamerkasten. Wilt u advies van een van onze medewerkers bij het kopen van de producten voor uw nieuwe badkamer? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 (0)165-234666.