Badwanden

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Om badwanden te kopen, moet u wel een bad hebben. Gelukkig kunt u voor beide terecht bij dé online badkamerspecialist BadkamerMaximaal. In deze webwinkel koopt u alles voor uw badkamer en toiletruimte, of u nu kiest voor kleine accessoires of complete bad-en-douchecombinaties. Al onze producten zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit.

Badwanden kopen zorgt voor minder spetters tijdens het badderen

Badwanden zorgen ervoor dat uw badkamer niet zo nat wordt als u in bad zit of wanneer u doucht in bad. Badwanden, die u bij ons kunt kopen, houden namelijk opspattend water tegen. Het is niet zo dat een badwand ervoor zorgt dat u niet meer uw badkamer in kunt kijken, de wanden die wij verkopen zijn namelijk van glas. Sommige van onze wanden zijn inklapbaar of draaibaar en enkelen zijn te schuiven, net als onze schuifdeur voor uw douche.

Koop hier alles voor uw bad

Wil u graag een bad in uw badkamer? Bij ons kunt u alle benodigdheden kopen zoals badwanden en een badkraan met waterval. Ook kunt u bij ons terecht voor badaansluitmaterialen. Zo bent u in één keer klaar met inkopen doen voor uw bad. Heeft u vragen over uw nieuwe bad of wilt u hulp bij het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met een van onze medewerkers op en bel +31 (0)165-234666 of stuur een e-mail naar [email protected]. We beantwoorden uw vragen graag.