Schuifdeuren

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Een schuifdeur voor de badkamer kopen

Wilt u een nieuwe schuifdeur voor uw badkamer kopen? Bij BadkamerMaximaal slaagt u gegarandeerd. Een douchedeur is een stijlvolle manier om uw doucheruimte mee af te sluiten. Het spatwater blijft binnen de doucheruimte, waardoor de rest van uw badkamer droog blijft. Een schuifdeur kopen is ideaal wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is in uw badkamer. U heeft geen last van openslaande deuren die ruimte in beslag nemen, omdat een schuifdeur naar links of naar rechts openschuift.

Een schuifdeur voor uw badkamer kopen in verschillende varianten

Schuifdeuren voor uw inloopdouche zijn er in drie verschillende varianten. U kiest uit eendelige, tweedelige en driedelige deuren. Schuifdeuren met een kleinere afmeting zijn meestal driedelig. Kies, afhankelijk van uw persoonlijke smaak, een schuifdeur met profiel of een schuifdeur zonder profiel. Wilt u een schuifdeur voor uw badkamer kopen met een elegante uitstraling? Ga dan voor een schuifdeur mét profiel. Een schuifdeur zonder profiel geeft een minimalistische sfeer. Daarnaast verschillen de handgrepen van een schuifdeur van een kleine vierkante handgreep tot een lange handgreep.

Kies de douchedeur die past bij uw badkamer

Welke douchedeur het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie en ruimte in uw badkamer. De adviseurs van onze online winkel staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kunt u een schuifdeur of een douchepaneel voor uw badkamer kopen waar u tevreden mee bent. Neem ook eens een kijkje bij onze outlet. Bel ons op +31 (0)165-234666 of stuur ons een bericht op [email protected]. We staan u graag te woord.