Toiletkranen

Filters
102 ProductenPagina 1 van 9

In het uitgebreide assortiment aan toiletkranen van BadkamerMaximaal vindt u altijd wat u zoekt! Er is een kraan beschikbaar voor iedere stijl. Wilt u graag net iets anders? Onze medewerkers denken graag met u mee om een passende oplossing te verzinnen. Onze kranen zijn van goede kwaliteit en u betaalt nooit te veel. U heeft namelijk verschillende prijsklassen om uit te kiezen.

Toiletkranen kopen bij dé online badkamerspecialist

In onze online winkel kiest u een toiletkraan die bij de stijl van uw toilet past. Onze toiletkranen zijn er in verschillende designs en prijsklassen. Kies uit verschillende kleuren zoals zwart, koper, goud en zilver. U heeft ook de keuze uit een kraan met muurbevestiging of een kraan die u koppelt aan het toiletmeubel. Het is mogelijk deze toiletmeubels te kopen als een complete toiletset. Dan koopt u een onderkast en blad in één. Een toiletkraan is dan het enige wat u nog nodig heeft.

Bestel uw nieuwe kraan bij ons

Als u een keuze heeft gemaakt tussen onze toiletkranen, kunt u bij ons ook nog extra accessoires zoals een handdoekhaak bestellen. Zo kunt u uw gastendoek ophangen in de buurt van uw (toilet)kraan. Kijk voor extra voordeel ook eens bij onze outlet. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel ons op +31 (0)165-234666 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag.