Vrijstaande baden

Filters
34 ProductenPagina 1 van 3

Een badkamer of slaapkamer met een vrijstaand bad is een luxe in uw leven. Zo kunt u samen met uw partner of alleen tot rust komen na een zware dag. In de moderne badkamers van tegenwoordig is bijna altijd een vrijstaand bad te vinden. Zelfs voor in slaapkamers kunt u vandaag de dag een klassiek vrijstaand bad kopen. Het is goed mogelijk om goedkoop een heel stijlvol exemplaar te kopen bij BadkamerMaximaal en er met een vrijstaand bad voor te zorgen dat uw badkamer of slaapkamer nét dat beetje extra uitstraling krijgt. 

Een klassiek vrijstaand bad kopen dat goedkoop is

Vrijstaande baden komen in verschillende soorten en maten voor. In ons assortiment aan baden vindt u vast en zeker een goedkoop bad dat past in uw badkamer, ook als u een inbouwbad met een badwand wilt kopen in plaats van een vrijstaand bad. Als u bij ons een goedkoop vrijstaand bad wilt kopen, heeft u keuze uit verschillende modellen. Gaat u voor een klassiek vrijstaand bad in de vorm van een ellips of toch voor een afgerond, rechthoekig bad? U kunt er ook voor kiezen om een goedkoop vrijstaand bad te kopen in een bijzondere vorm. In onze webshop kunt u ook terecht voor verschillende badkranen zoals een badkraan met waterval. Zo maakt u uw klassiek vrijstaand bad helemaal af.

Bestel nu voor gratis bezorging vanaf € 100,-

Wij bezorgen uw nieuwe bad met onze eigen chauffeurs bij u thuis. Naast dat u bij een bestelling van meer dan € 100.- geen bezorgkosten hoeft te betalen, is onze bezorging op afspraak. U kunt dus een datum afspreken wanneer u zeker thuis bent. Met deze extra dienst weet u waar u aan toe bent en staan onze bezorgers niet voor een gesloten deur. Wilt u meer informatie over onze bezorgservice of twijfelt u of een klassiek vrijstaand bad geschikt is voor uw bad- of slaapkamer? Neem contact met ons op door te bellen naar  +31 (0)165-234666 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw badkamer.