Zeephouders

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

In plaats van gebruik te maken van een zeepdispenser, kunt u ook een mooie zeephouder kopen voor bij de wastafel of bij de gootsteen. Een goede zeephouder van BadkamerMaximaal is een must in uw toilet of badkamer, om er zo voor te zorgen dat uw zeep goed kan drogen. Zo kunt u langer van uw geurige zeep genieten.

Een zeephouder kopen uit een gevarieerd aanbod

Tegenwoordig kunt u een zeephouder kopen in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. U hoeft zich geen zorgen te maken over roestplekken op de zeepschaaltjes, de meeste zeephouders zijn namelijk vervaardigd uit roestvrij staal. De ene zeephouder is simpelweg op de wasbak te plaatsen, de andere zeephouder is voorzien van een montagesysteem. Hierdoor monteert u ze op een gemakkelijke manier aan de wand, net zoals de wandmodellen van onze zeepdispensers. Uw reservezepen slaat u eenvoudig op in uw badkamerkast.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Met een zeephouder of een draadhouder, die u bij ons kunt kopen, kan uw zeep of shampoobar goed drogen. U heeft ook geen last van zeepresten, want bij een zeephouder met draad druppelen deze resten er zo vanaf. Wilt u meer informatie over onze zeephouders, die veelal van het merk Wiesbaden zijn? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te contacteren via  +31 (0)165-234666 of [email protected].