Draadhouders

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Als u een manier zoekt om uw shampooflessen te ordenen in uw douche, raadt BadkamerMaximaal u aan om een draadhouder te kopen. Deze houders bevestigt u eenvoudig aan de muur, waardoor de vloer van uw douche leeg blijft. Ook blijven er geen zeepresten achter op deze houder, want de resten vallen namelijk door de draden heen. Als u besluit een draadhouder te kopen, koopt u dus een product dat u makkelijk schoon houdt.

Een draadhouder kopen voor onder de douche

Met het kopen van een draadhouder hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over rondslingerende shampooflessen in uw douche. Alles is lekker geordend. Onze draadhouders zijn er in verschillende formaten, afhankelijk van de hoeveelheid flessen en producten die u op de draadhouder kwijt wilt. Voor uw producten die u niet in de douche maar bij de waskom gebruikt, hebben wij andere accessoires in ons assortiment. Bekijk onze planchetten, glashouders en zeephouders en koop de accessoire die uw badkamer nog mist.

Creëer de look die uw badkamer verdient

Met accessoires kunt u uw badkamer inrichten zoals u dat wilt. Onze accessoires zijn zowel functioneel als stijlvol en ze zijn scherp geprijsd. Wanneer u een draadhouder gaat kopen in onze webshop, weet u dus zeker dat u niet te veel betaalt. Wilt u meer weten? Bel ons dan op +31 (0)165-234666 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.